Goed tehuis gezocht voor 5-jarige

 Voor een lieve teef van 5 jaar wordt een nieuwe familie gezocht, omdat ze niet meer past binnen de roedel honden van haar huidige eigenaar. Ze is de enige Curly binnen de roedel.

Haar eigenaar meldt het volgende: 
"Ze kan door de strubbelingen (ze wordt voortdurend op haar rug gegooid) helaas niet meer mee wandelen met de groep en komt dus echt beweging en aandacht tekort. Daarom zoek ik een fijne familie voor haar die wel tijd heeft voor lange wandelingen met haar.
De CCRCN wil graag bemiddelen.

Lees meer...

Uitslagen Working Test Lochem 2017

De uitslagen van de Curly Coated Retriever Club Nederland Working Test 2017 op zondag 25 juni 2017 in Lochem, vindt u hier.

Showuitslagen Kampioenschapsclubmatch 2017

De showuitslagen van de Curly Coated Retriever Club Nederland Kampioenschapsclubmatch van zaterdag 24 juni 2017 vindt u hier.
Foto's Clubmatch

Algemene Ledenvergadering 1 april 2017

Dit keer is onze ALV op een nieuwe locatie, en dat heeft een speciale reden. In 2018 organiseren we in Nederland het 6e Curly World Seminar, net zoals we het in 2002 hebben gedaan. Toen waren we te gast op het Lierderholt in Beekbergen. In 2018 kunnen we daar niet terecht aangezien het in het hoogseizoen plaats vind, namelijk 4 t/m 8 augustus. Het was een enorme zoektocht en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we een prachtige locatie hebben gevonden, Erve de Waltakke in Lochem. (www.dewaltakke.nl)

Lees meer...

Nieuw tehuis gezocht voor Fee

Fee is een leverkleurige Curly teef van 19 maanden. Het is een hele lieve jongedame. Ze heeft twee gehoorzaamheidscursussen gedaan en kent de basis commando's. Ze is speels en apporteert graag, maar ondanks al deze fijne eigenschappen en positieve punten vindt de eigenaar dat Fee bij haar toch niet helemaal tot haar recht komt.
Vandaar dat we als CCRCN samen met de eigenaar op zoek zijn naar een nieuwe en definitieve plek voor Fee.

ER IS INMIDDELS EEN FIJN NIEUW TEHUIS GEVONDEN VOOR FEE

Lees meer...