Onze jaarlijkse Herfstwandeling stond gepland voor zaterdag 07 november 2020 maar kon ivm de corona maatregelen helaas niet doorgaan.

 

logo clubmatch

Helaas hebben wij dit evenement in verband met de Corona crisis moet cancelen. We hopen het in 2021 te kunnen organiseren.

Nader bericht volgt.

Zaterdag 16 november gaan we weer wandelen in het Kabouterbos:  Roggebotweg  21, 8251PS Dronten.

Verzamelen vanaf 11 uur op de parkeerplaats bij het restaurant, vertrek 11.30 uur.

De wandeling wordt ook dit jaar weer uitgezet door Aad en Conny Witteveen en zal zo’n 1 ½ uur duren. Ev. Is het mogelijk de wandeling te verkorten voor jonge honden en/of degenen, die niet zo goed ter been zijn. Een prachtige gelegenheid om bekenden weer te zien en nieuwe Curly vrienden te maken. Ook de groepsfoto staat weer op het programma.

Graag zelf koffie of thee meenemen. De CCRCN zorgt voor koek bij de koffie en voor wat lekkers voor de honden.

Voor wie wil, en voor eigen rekening, is er na afloop de mogelijkheid bij het napraten samen pannenkoeken te eten in het Kabouterbos-restaurant.

Graag opgeven per mail via penningmeester@curlycoatedretriever.net onder vermelding  van het aantal volwassenen, kinderen en honden waarmee je komt. Laat ook even weten of je na afloop mee wilt eten, in verband met ruimtereservering in het restaurant.

 

Dit jaar organiseert de Curlyclub een DoeDag op zondag 22 september in Woubrugge. Met een programma dat “voor elck wat wils” biedt, willen we de veelzijdigheid van de Curlies en hun eigenaren over het voetlicht brengen. In een ontspannen sfeer zonder “officiële” onderdelen kunnen we dan met elkaar van de vindingrijkeid van onze honden genieten en de onderlinge contacten weer eens aanhalen. 

Kom zondag 22 september dus gezellig naar de Aspergehof Noordam. Boddens Hosangweg 63, 2481 KX Woubrugge.

Schijf je in voor een leuke actieve dag met je hond, of kom kijken naar deze fantastische honden. Iedereen is welkom!

Je kunt je opgeven voor 1 of meer van onderstaande programmaonderdelen (Klik op de link voor het inschrijfformulier in Word- of PDF formaat):

Op zaterdag 30 maart 2019 zal de Algemene Vergadering (AV) van de Curly Coated Retriever Club Nederland (CCRCN) gehouden worden in Sport- en Cultureel Centrum De Camp aan de Bosrand 15-17 in Woudenberg. Het bestuur nodigt hierbij de leden uit deze vergadering bij te wonen. De agenda is hier in te zien en te downloaden

Voorafgaand aan de AV kan er door de liefhebbers gezellig worden gewandeld in het losloopgebied in Boswachterij Austerlitz. 

Zaterdag 24 november, in het Grote Kabouterbos. Roggebotweg 21, 8251PS Dronten.
Verzamelen vanaf 11 uur op de parkeerplaats bij het restaurant, vertrek 11.30 uur.

Teksten gerelateerd aan de lezing van Paul Mandigers over epilepsie (als pdf):  TvD-2015-deel 1 en TvD 2015 - deel 2
Presentatie Pieter Oliehoek (Power Point): Diversiteit in hondenrassen

De foto's van de Obedience wedstrijd en de Working Test tijdens het Curly World Seminar zijn te zien op  oypo.nl/jennyross en die van de Specialty show op  https://www.oypo.nl/curlyone.
Daar kunnen ze ook besteld worden, voor internetgebruik of op afgedrukt op papier of diverse andere media.