De Algemene Ledenvergadering (ALV) staat dit jaar gepland op 29 mei op de Lierderholt.

Verdere informatie volgt later op deze site

Programma:

  • Zaterdag de kampioenschapsclubmatch met als keurmeester Dinanda Mensink, na afloop gezellig samenzijn met barbecue en veiling,
  • Zondag onderlinge workingtest en andere activiteiten voor de niet jachtliefhebbers

Dit alles op de Waltakke in Lochem. 

Verdere informatie volgt later op deze site

Wij bieden alle leden de gelegenheid om op donderdag 18 maart 2021 van 20.00u-21.00u. een webinar (web seminar) te volgen  over het onderwerp “Vachtverzorging van de Curly” door Hannie Warendorf. DSC 3820 566x800

 

DSC 4051 800x521

 Alle leden kunnen zich aanmelden via secretaris@curlycoatedretriever.net. Ook zullen keurmeesters en aspirant-keurmeesters van ons ras worden uitgenodigd dit webinar te volgen.

Na aanmelding krijgt U enkele dagen van tevoren een link toegestuurd, waarmee U kunt inloggen op dit webinar.

Elke 3 jaar houdt de Curly Coated Retriever Club Nederland een gezondheidsenquête om overzicht te krijgen over de gezondheidsproblemen, die spelen in het ras. Deze enquête is naar alle leden gestuurd, maar we willen ook niet-leden van harte uitnodigen om deze enquête in te vullen, zie onderstaande link.

Alvast heel hartelijk bedankt voor Uw medewerking.

https://docs.google.com/.../1FAIpQLScD.../viewform...

Curly Coated Retriever Club Nederland

 

CDD canceld 2

Hopelijk nu in het voorjaar van 2022.

We blijven het proberen!

Zodra meer is over een nieuwe datum wordt dit o.a. via deze site gecommuniceerd

 

Onze jaarlijkse Herfstwandeling stond gepland voor zaterdag 07 november 2020 maar kon ivm de corona maatregelen helaas niet doorgaan.

 

logo clubmatch

Helaas hebben wij dit evenement in verband met de Corona crisis moet cancelen. We hopen het in 2021 te kunnen organiseren.

Nader bericht volgt.

Zaterdag 16 november gaan we weer wandelen in het Kabouterbos:  Roggebotweg  21, 8251PS Dronten.

Verzamelen vanaf 11 uur op de parkeerplaats bij het restaurant, vertrek 11.30 uur.

De wandeling wordt ook dit jaar weer uitgezet door Aad en Conny Witteveen en zal zo’n 1 ½ uur duren. Ev. Is het mogelijk de wandeling te verkorten voor jonge honden en/of degenen, die niet zo goed ter been zijn. Een prachtige gelegenheid om bekenden weer te zien en nieuwe Curly vrienden te maken. Ook de groepsfoto staat weer op het programma.

Graag zelf koffie of thee meenemen. De CCRCN zorgt voor koek bij de koffie en voor wat lekkers voor de honden.

Voor wie wil, en voor eigen rekening, is er na afloop de mogelijkheid bij het napraten samen pannenkoeken te eten in het Kabouterbos-restaurant.

Graag opgeven per mail via penningmeester@curlycoatedretriever.net onder vermelding  van het aantal volwassenen, kinderen en honden waarmee je komt. Laat ook even weten of je na afloop mee wilt eten, in verband met ruimtereservering in het restaurant.

 

Dit jaar organiseert de Curlyclub een DoeDag op zondag 22 september in Woubrugge. Met een programma dat “voor elck wat wils” biedt, willen we de veelzijdigheid van de Curlies en hun eigenaren over het voetlicht brengen. In een ontspannen sfeer zonder “officiële” onderdelen kunnen we dan met elkaar van de vindingrijkeid van onze honden genieten en de onderlinge contacten weer eens aanhalen. 

Kom zondag 22 september dus gezellig naar de Aspergehof Noordam. Boddens Hosangweg 63, 2481 KX Woubrugge.

Schijf je in voor een leuke actieve dag met je hond, of kom kijken naar deze fantastische honden. Iedereen is welkom!

Je kunt je opgeven voor 1 of meer van onderstaande programmaonderdelen (Klik op de link voor het inschrijfformulier in Word- of PDF formaat):