Op zaterdag 30 maart 2019 zal de Algemene Vergadering (AV) van de Curly Coated Retriever Club Nederland (CCRCN) gehouden worden in Sport- en Cultureel Centrum De Camp aan de Bosrand 15-17 in Woudenberg. Het bestuur nodigt hierbij de leden uit deze vergadering bij te wonen. De agenda is hier in te zien en te downloaden

Voorafgaand aan de AV kan er door de liefhebbers gezellig worden gewandeld in het losloopgebied in Boswachterij Austerlitz. 

De Boswachterij Austerlitz (835 ha) is een prachtig, uitgestrekt losloopgebied waar honden bijna overal het gehele jaar los mogen lopen. De boswachterij is onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug-Noord. Boswachterij Austerlitz is echt zo'n bos waar je op hoopt als je aan een bos denkt. Het heeft een grote variëteit aan loof en naaldbomen afgewisseld met open plekken en heidevelden. Er is geen (zwem)water in dit losloopgebied, dus vooral op warme dagen is dat iets om rekening mee te houden. We starten om 11.30 uur vanaf parkeerplaats ‘de Franse Put’ aan de Zeisterweg (N224) ter hoogte van de Traayweg Woudenberg. We wandelen ongeveer een uur en vertrekken dan naar De Camp, Bosrand 15-17 in Woudenberg, 6 km verderop, waar om 13.30 de ALV zal beginnen. In de Camp is gelegenheid een eenvoudige lunch te gebruiken.