Onze jaarlijkse Herfstwandeling staat gepland voor zaterdag 07 november 2020.

We hopen dat het Coronavirus zich een beetje gedeisd houdt en als we ons allen aan de richtlijnen houden zou dat ook moeten kunnen.

We gaan, voor de nodige variatie, deze keer wandelen in het Voorster Bos in de buurt van Kraggenburg in de Noordoostpolder.

De locatiegegevens zijn : Leemringweg 29,  8317 RD Kraggenburg. Dit is het adres van Brasserie de Voorst waar we nadien, geheel Coronaproef, een pannenkoek kunnen eten aan een hele grote samengestelde tafel in een aparte zaal.

Verzamelen vanaf 11 uur op de parkeerplaats bij de Brasserie, vertrek 11.30 uur.

 

De wandeling is dit jaar uitgezet door Gera Toeters en Conny Witteveen en zal, inclusief groe

psfoto, ongeveer 1,5 uur duren. Het is een mooi gevarieerd terrein met een waterpartij. Een goede gelegenheid om bekenden weer te zien en nieuwe Curly vrienden te maken. Ook de groepsfoto, deze keer Coronaproef (waar we een leuk idee voor hebben), staat weer op het programma.

Graag zelf koffie of thee meenemen. De CCRCN zorgt voor koek bij de koffie en voor wat lekkers voor de honden.
Voor wie wil, en voor eigen rekening, is er na afloop de mogelijkheid bij het napraten samen pannenkoeken te eten bij Brasserie de Voorst.

Graag opgeven per mail via penningmeester@curlycoatedretriever.net onder vermelding  van het aantal volwassenen, kinderen en honden waarmee je komt wandelen. Laat ook even weten of je na afloop mee wilt eten, in verband met ruimtereservering in de Brasserie.