Zaterdag 3 juli gaan we weer wandelen bij het Grote Kabouterbos in Dronten (Roggebotweg  21). Uiteraard houden we ons aan de corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn. We gaan er vanuit dat we dan ons vertrouwde programma kunnen uitvoeren.

Verzamelen is vanaf 11 uur op de parkeerplaats bij het restaurant, vertrek 11.30 uur.

De wandeling zal zo’n 1 ½ uur duren, we verwachten rond 13.00 weer bij het restaurant te zijn. Eventueel is het mogelijk de wandeling te verkorten voor jonge honden en/of degenen, die niet zo goed ter been zijn. De wandeling is een prachtige gelegenheid om bekenden weer te zien en nieuwe Curly vrienden te maken. Ook de groepsfoto staat weer op het programma.

Graag zelf koffie of thee meenemen. De CCRCN zorgt voor koek bij de koffie en voor wat lekkers voor de honden.

Voor wie wil, en voor eigen rekening, is er na afloop de mogelijkheid bij het napraten samen pannenkoeken te eten in het Kabouterbos-restaurant.

Graag opgeven per mail via penningmeester@curlycoatedretriever.net onder vermelding  van het aantal volwassenen, kinderen en honden waarmee je komt. Laat ook even weten of je na afloop mee wilt eten, in verband met ruimtereservering in het restaurant.

groepsfoto