LogoKCM DoeDag2021S

Eindelijk, we kunnen weer een Curly Weekend organiseren. Alle seinen lijken op groen te gaan staan.
Het Curly Weekend 2021 vindt plaats op 18 en 19 september bij De Waltakke, Bolksbeekweg 7, 7241 PH Lochem, met op zaterdag 18 september de Kampioenschapsclubmatch en op zondag 19 september de DoeDag. Deadline aanmelden voor de Kampioenschapsclubmatch: 15 augustus 2021 29 augustus 2021. Deadline aanmelden voor de DoeDag: 29 augustus 2021. Deadline aanmelden voor de maaltijden: 29 augustus 2021.

Kampioenschapsclubmatch zaterdag 18 september
Keurmeester is Dinanda Mensink.
Inschrijven voor de Kampioenschapsclubmatch staat open voor Curly Coated Retrievers met stamboom vanaf vier maanden.
Inschrijfgeld leden CCRCN: pups en veteranen (mits 10 jaar en ouder): €25,00, voor alle andere honden €40,00, tweede hond van dezelfde eigenaar €35,00, derde en volgende hond €30,00. Koppelklasse, fokkerijklasse en nakomelingenklasse: gratis.
Inschrijfgeld NIET leden CCRCN: pups en veteranen (mits 10 jaar en ouder): €30,00, voor alle andere honden €45,00, tweede hond van dezelfde eigenaar €40,00, derde en volgende hond €35,00. Koppelklasse, fokkerijklasse en nakomelingenklasse: gratis.
Het CAC telt dubbel (mits er voldoende deelnemende honden zijn), het reserve CAC telt voor vol CAC.
De Beste van de Kampioenschapsclubmatch wint de titel CCRCN Clubwinnaar ’21.
Het keuren start om 13.30 uur. Bezoekers zijn weer hartelijk welkom.

DoeDag zondag 19 september
Een mix aan activiteiten in spelvorm. Hierbij valt te denken aan hersenpuzzels, drag-race, stoelendans, een Rally-O parcours, boter-kaas-en-eieren, gevarieerde zoekspelletjes, een kennismaking met Balans en Coördinatie en nog meer! Spelletjes voor alle honden van jong tot oud. Hebt u, als lid van de CCRCN, naast uw Curly nog een ander soort hond dan mag u deze (ook) inschrijven voor deze DoeDag.
Inschrijfgeld leden CCRCN per hond: € 5,00.
Inschrijfgeld NIET leden CCRCN per hond: € 15.

Aanmeldingsformulier KCM en/of DoeDag vind je hier.

Maaltijden
Deelnemers en bezoekers kunnen vooraf reserveren voor: ontbijtbuffet op zaterdag en/of zondag, lunchpakket op zaterdag en/of zondag (het lunchpakket bestaat uit: wit bolletje kaas, bruin bolletje ham (kaas voor vegetarisch), krentenbol, flesje water en een appel) en de barbecue op zaterdag. Uiteraard kan er met dieetwensen rekening worden. De Waltakke heeft plateservice beschikbaar op vrijdagavond en/of zondagavond, hiervoor kunt u niet via de CCRCN reserveren.
Prijzen voor volwassenen en kinderen: zie inschrijfformulier.
Desgewenst, indien op één rekening, één formulier per gezin/groep.
De reservering is geldig na het voldoen van de rekening.
Aanmeldingsformulier maaltijden hier.

Betaling
Na aanmelding voor de KCM en/of DoeDag en reservering van maaltijden mailt de penningmeester een bevestiging en een rekening met verzoek tot betaling.
CCRCN rekening: NL58 INGB 0009 1427 78 ten name van de Curly Coated Retriever Club Nederland, BIC INGBNL2A.
Binnen een week na aanmelding niets gehoord? Meld dat alstublieft bij penningmeester@curlycoatedretriever.net.

Logies
De Waltakke ( www.dewaltakke.nl) biedt logies in de vorm van kampeerplaatsen met een uitstekend geoutilleerd sanitairgebouw en (een beperkt aantal) tweepersoons kamers met sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke huiskamer. De kameraccommodatie is recent volledig gerenoveerd.
U kunt bij De Waltakke zelf reserveren onder vermelding ‘Curlyweekend’.
Op tijd boeken wordt aanbevolen.
Contactpersoon bij De Waltakke: Erik te Veldhuis, info@dewaltakke.nl, telefoon: +31 (0)573 471313
Ook kan er een (volledig ingerichte) tent gehuurd worden op het terrein van De Waltakke; reservering daarvan gaat via Oet Door; telefoon +31 (0)573745007 zie ook; www.oetdoor.nl.

Extra programma
Zaterdagavond is er een veiling ten bate van Curly Coated Retriever Club Nederland. Inbreng van materiaal, liefst Curly- of hondgerelateerd, is van harte welkom.
Informatie
Conny Witteveen-Smit penningmeester@curlycoatedretriever.net
Thea de Bruin secretaris@curlycoatedretriever.net