Op zaterdag 27 november 2021 is er een herfstwandeling bij de “ Pyramide van Austerlitz”.

Adres: Zeisterweg 98, 3931 MG Woudenberg. Op de parkeerplaats bij het restaurant is voldoende parkeergelegenheid.

Met de hulp van clubleden Ellen en Dick Swager is een mooie route in een honden losloopgebied rond het monument van de “ Piramide van Austerlitz “ uitgezet. Het eerste deel van de route moeten de honden aangelijnd tot we in het losloopgebied komen.

We willen graag om 11.00 verzamelen op de parkeerplaats. Zorgt u zelf voor uw koffie of thee? De Club zorgt voor wat lekkers. Om 11.30 starten we met de route van ca. anderhalf uur. Er zijn bij de parkeerplaats en tijdens de wandelroute geen toiletmogelijkheden. Dit even ter informatie.

Na afloop van de wandeling verplaatsen we ons enkele kilometers per auto naar pannenkoekenhuis Bergzicht Doornseweg 23, 3931 MH Woudenberg. Daar is er gelegenheid om voor eigen rekening een pannenkoek te eten of een lekker kop warme chocolademelk te drinken. We hopen weer op een grote opkomst en een gezellige wandeling met onze Curly’s. Graag van tevoren opgeven bij Gera Toeters en tevens aangeven of u ook blijft voor de pannenkoek, dit i.v.m. reserveren. Let ook op de corona maatregelen en het mogelijk gebruiken van de corona check.

Emailadres Gera Toeters: info@myosotisis.com.