Curly Weekend 2013

Curly weekend 2013

 

In 2013 is het weer zover, er komt weer een geweldig Curly weekend aan! Op 29 en 30 juni zijn we weer te gast in vakantiepark ‘Lierderholt’te Beekbergen. Op deze prachtige en centraal gelegen locatie zal op zaterdag 29 juni 2013 onze Kampioenschapsclubmatch plaats vinden.

 

 

De locatie

Is wederom vakantiepark ‘Lierderholt’ (www.lierderholt.nl) we hebben weer ons ‘eigen’ veld waar met tenten, campers en caravans gekampeerd kan worden. Ook is er de mogelijkheid huisjes of een hotel kamer te huren, mits nog beschikbaar.

Wilt u overnachten dan wel even reserveren:

Vakantiepark Het Lierderholt

Spoekweg 49

7361 TM Beekbergen

tel 055 5061458

e-mail : info@lierderholt.nl

Vermeld bij uw reservering dat u voor het weekend van de Curly Coated Retriever Club komt.

 

De Kampioenschapsclubmatch zal worden gekeurd door de Finse Retriever specialist mw. Eeva Rautala, zij heeft door de jaren heen bewezen bijzonder veel van ons ras te weten. Wij zijn blij dat ze voor ons een plekje in haar drukke agenda had, en dat ze voor onze Curly’s naar Nederland wil komen.

Alle honden krijgen een rozet en elke inzender krijgt een leuke herinnering, dus niemand gaat met lege handen naar huis, wat het resultaat op de show ook is.

De show en de barbecue zullen op hetzelfde veld plaats vinden.

U kunt ook dit jaar weer online inschrijven of een inschrijfformulier downloaden. Gebruik voor elke hond een apart formulier, u kunt wel de totale kosten op 1 formulier zetten als u meerdere honden inschrijft.

 

 

Op zondag 30 juni  zullen de werkende Curly’s in actie komen. Voor het eerst zal er een onderlinge Workingtest worden georganiseerd. Er zijn 2 klassen, de Beginnersklas is geschikt voor onervaren honden op C niveau, de Open klas is voor honden vanaf B niveau. Het maakt niet uit of u al een diploma heeft gehaald, u kunt zelf wel het niveau van uw hond inschatten.

Er zal alleen met dummy’s worden gewerkt.

Curly eigenaren die nog niet actief trainen met hun hond zijn uiteraard ook zondags van harte welkom, hopelijk kunnen we u enthousiast maken om ook iets actiefs met uw Curly te doen in de toekomst.

 

Kortom, het wordt weer een gezellig, actief en sportief weekend!