info familiedag

We hebben dit keer een geweldige inschrijving van wel 69 honden voor onze familiedag! 

De honden zullen worden beoordeeld door Gerda Groeneweg, en krijgen allemaal een keurverslag. In de catalogus staan ze op verwantschap ingedeeld, en in de catalogus staan de familiebanden omschreven. Het is geen show, dus geen kwalificaties en plaatsingen, puur een beoordeling van de honden.

Er zijn diverse workshops te doen gedurende de dag, zoals vachtverzorging en trimmen, hersenspelletjes voor de hond, tips & trucjes bij het trainen van uw hond, en treibball. 

De keuring en alle activiteiten vinden buiten plaats en er staan geen stoelen rond de ring, dus als u wilt zitten zelf een stoel of krukje meenemen. Buiten de losloop gebieden moeten de honden aangelijnd blijven. Het spreekt voor zich dat u op het terrein ongelukjes van uw hond even opruimt.

Het programma is als volgt:

Tussen 9.30 en 10.00 uur aankomst en koffie   

10.00 uur begin keuring honden

± 12.30 Lunch 

13.30 vervolg keuring honden

Het adres van het Erkermederstrand is:

Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde (Flevoland)

Tel.

036-5228421

www.erkemederstrand.nl

U dient binnen te komen door de hoofdingang, de slagboom is open. Volg de borden naar de Space Shuttle, u kunt dan parkeren op de grote parkeerplaats aan de rechterkant. Op de site staat een plattegrond.

Mocht de slagboom dicht zijn,  meld u dan even via de intercom ,als u meld dat u voor de Curly Club komt kunt u zo doorrijden.

Wij zijn bereikbaar op de volgende nummers: