Curly World Seminar 2018

De Curly Coated Retriever Club Nederland organiseert in augustus 2018, voorafgaand aan de FCI World Dog Show in de RAI in Amsterdam, de zesde editie van het Curly World Seminar. Eerdere edities  van het CWS vonden plaats in Finland (1998), Nederland (2002). Engeland (2006), Zweden (2010) en Finland (2014).

Het is een meerdaags evenement, van 4 tot en met 8 augustus 2018, voor ieder die ons ras een warm hart toedraagt. Het CWS biedt een divers programma, met voor elk wat wils, en veel mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te treffen. Het evenement vindt plaats bij De Waltakke in Lochem, waar in 2017 ook het clubweekend is gehouden.

Op de website cws2018.curlycoatedretriever.net staat het programma.

Daar vind je ook de formulieren om je op te geven: een formulier voor logies en maaltijden en tweede formulier  voor aanmelding voor de diverse programmaonderdelen en voor bestelling van CWS materiaal.

 

Als je graag wil logeren in een kamer, of een tent wilt huren, is het advies om niet te treuzelen met reageren, om er zeker van te zijn dat je wens gehonoreerd kan worden.

Kampeerplekken, voor tent of caravan, zijn er voldoende, maar ook daarvoor is het fijn als je je belangstelling tijdig wilt vastleggen.

Aanmelden voor een of meer van de programmaonderdelen kan nu al, maar daarmee is geen haast: de sluiting daarvoor is  op 1 juni 2018.

Omdat het evenement zich richt op een internationale groep deelnemers, zijn alle teksten in het Engels. Mocht je nadere toelichting of uitleg willen, dan kun je altijd een beroep doen op de Nederlandstalige organisatoren die op de CWS website vermeld staan onder Contact.