Curly weekend 2013

In 2013 is het weer zover, er komt weer een geweldig Curly weekend aan! Op 29 en 30 juni zijn we weer te gast in vakantiepark ‘Lierderholt’ te Beekbergen. Op deze prachtige en centraal gelegen locatie zal op zaterdag 29 juni 2013 onze Kampioenschapsclubmatch plaats vinden. Op zondag 30 juni zullen de werkende Curly’’s in actie komen. Uiteraard verwachten we deze werkende Curly’s ook op onze Kampioenschapsclubmatch, we hebben immers een echt Dual Purpose ras, en nu is de kans om dat weer eens echt te laten zien. Curly eigenaren die nog niet actief trainen met hun hond zijn uiteraard ook zondags van harte welkom, hopelijk kunnen we u enthousiast maken om ook iets actiefs met uw Curly te doen, maar niets moet natuurlijk, ook als u gewoon wilt kijken hoe Curly’s kunnen werken bent u net zo welkom.

Kortom, het wordt weer een gezellig, actief en sportief weekend!

De Kampioenschapsclubmatch zal worden gekeurd door de Finse Retriever specialist mw. Eeva Rautala, zij heeft door de jaren heen bewezen bijzonder veel van ons ras te weten. Wij zijn blij dat ze voor ons een plekje in haar drukke agenda had, en dat ze voor onze Curly’s naar Nederland wil komen.

Op vakantiepark ‘Lierderholt’  krijgen we weer ons ‘eigen’ veld waar met tenten, campers en caravans gekampeerd kan worden. Ook is er de mogelijkheid huisjes te huren, we hebben voor u alvast een optie op een aantal huisjes genomen. Wilt u een huisje reserveren, neem dan voor 1 januari 2013 contact op met het Lierderholt, en vermeld bij uw reservering dat het voor het Curly weekend is. Na die datum kunt u ook nog reserveren, maar dan is de reservering open voor iedereen, en vol is vol.

De show en de barbecue zullen op hetzelfde veld plaats vinden.De verdere inschrijving voor het weekend is nog niet open, maar u kunt nu wel alvast de datum in uw nieuwe agenda noteren, en eventueel een huisje reserveren.

Zodra er meer nieuws is over het Curly weekend zal het op deze plaats te lezen zijn. We hopen weer op een grote opkomst net als de vorige weekenden!