Uitslagen Working Test Lochem 2017

De uitslagen van de Curly Coated Retriever Club Nederland Working Test 2017 op zondag 25 juni 2017 in Lochem, vindt u hier.

Showuitslagen Kampioenschapsclubmatch 2017

De showuitslagen van de Curly Coated Retriever Club Nederland Kampioenschapsclubmatch van zaterdag 24 juni 2017 vindt u hier.
Foto's Clubmatch

Algemene Ledenvergadering 1 april 2017

Dit keer is onze ALV op een nieuwe locatie, en dat heeft een speciale reden. In 2018 organiseren we in Nederland het 6e Curly World Seminar, net zoals we het in 2002 hebben gedaan. Toen waren we te gast op het Lierderholt in Beekbergen. In 2018 kunnen we daar niet terecht aangezien het in het hoogseizoen plaats vind, namelijk 4 t/m 8 augustus. Het was een enorme zoektocht en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we een prachtige locatie hebben gevonden, Erve de Waltakke in Lochem. (www.dewaltakke.nl)

Lees meer...

Nieuw tehuis gezocht voor Fee

Fee is een leverkleurige Curly teef van 19 maanden. Het is een hele lieve jongedame. Ze heeft twee gehoorzaamheidscursussen gedaan en kent de basis commando's. Ze is speels en apporteert graag, maar ondanks al deze fijne eigenschappen en positieve punten vindt de eigenaar dat Fee bij haar toch niet helemaal tot haar recht komt.
Vandaar dat we als CCRCN samen met de eigenaar op zoek zijn naar een nieuwe en definitieve plek voor Fee.

ER IS INMIDDELS EEN FIJN NIEUW TEHUIS GEVONDEN VOOR FEE

Lees meer...

Enquette Curly World Seminar

Omdat er 2 landen zijn die bereid zijn in 2018 het Curly World Seminar te organiseren is er een enquette gemaakt om een beeld te krijgen welk land het meest in de smaak valt bij de Curly eigenaren.  
Voor hen die nog nooit een Curly World Seminar (CWS) hebben meegemaakt volgt hier de uitleg.

Lees meer...