Enquette Curly World Seminar

Omdat er 2 landen zijn die bereid zijn in 2018 het Curly World Seminar te organiseren is er een enquette gemaakt om een beeld te krijgen welk land het meest in de smaak valt bij de Curly eigenaren.  
Voor hen die nog nooit een Curly World Seminar (CWS) hebben meegemaakt volgt hier de uitleg.

Het Curly World Seminar is een Wereld treffen wat eens in de 4 jaar plaatsvind, de eerste keer was in 1998 in Finland omdat daar ook de Wereldshow plaatsvond, het het was de originele opzet het evenement zoveel mogelijk te combineren met een wereldshow. Helaas is dat niet altijd mogelijk, als de wereldshow in een CWS jaar in een land is waar geen Curly's en geen club zijn, dan wordt een ander land gekozen voor het CWS. In 2018 kan die combinatie wel gemaakt worden, omdat de wereldshow in Amsterdam is. De CCRCN zou dus heel graag het CWS hier organiseren, maar het is aan de Curly eigenaren wereldwijd om te spreken waar het CWS gehouden gaat worden. Hieronder vind u de link waar u ook meer informatie kunt lezen wat beide landen te bieden hebben.
Het CWS is een evenement waar Curly liefhebbers van over de hele wereld bijeen komen, dit jaar waren er 154 mensen uit 15 verschillende landen. Aan de evenementen, zoals de Specialty show namen 123 honden deel, de workingtest had 42 deelnemers, de honden kwamen uit 12 verschillende landen, wat heel uniek is! Het doel van het evenement is het samen brengen van liefhebbers van ons ras, het delen van kennis en ervaringen en het bespreken van lief en leed van het door ons allen geliefde ras.
Hopelijk vullen zoveel mogelijk mensen deze enquette in, doet u dat binnen een maand, dan is er snel duidelijkheid wel land het over 4 jaar gaat worden.